International Tax Consultants

Welkom in de wereld van grensoverschrijdend wonen en werken!

ONZE DIENSTEN

Cappon Tax is gevestigd in Alblasserdam/Rotterdam en is gespecialiseerd in onder andere het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor werknemers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en ZZP’er werkzaam en/of ondernemend in de bagger- offshore- en cruise-industrie.

 

Daarnaast biedt Cappon Tax specifieke expats services aan waarbij de buitenlandse werknemer geheel ontzorgd wordt bij het voldoen aan zijn wettelijke fiscale verplichtingen in zijn nieuwe woon- en/of werkland. Ook voor het verzorgen van salarisadministraties en detacheringsvraagstukken kunt u bij ons terecht.

INTERNATIONAAL

Werkt uw bedrijf met internationale medewerkers of heeft u de intentie omdat in de toekomst te gaan doen?

DIENSTEN PARTICULIEREN

Cappon Tax bestaat uit zeer ervaren fiscaal adviseurs en werkt samen met advocaten, notarissen en verzekerings- en hypotheekadviseurs.

DIENSTEN BEDRIJVEN

Gespecialiseerd in onder andere het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

CAPPON TAX

Cappon Tax behartigt de belangen van particulieren en internationaal opererende bedrijven en hun werknemers op nationaal en internationaal niveau.

 
Van oorsprong voornamelijk voor werknemers en bedrijven in de bagger- , offshore- en cruise-industrie, maar tegenwoordig uiteraard ook voor in- en expats.

ADRES

Cortgene 84

2951 ED Alblasserdam

+31 (0) 6 23 417 004

info@cappontax.com

CONTACT

HOME     -     OVER ONS     -     DIENSTEN     -     CONTACT

© 2019 CAPPON TAX