top of page

International Tax Consultants

Welkom in de wereld van grensoverschrijdend wonen en werken!

ZAKELIJK EN AMBITIEUS

Na meer dan 20 jaar werkzaam te zijn geweest als fiscaal adviseur bij een gerenommeerd fiscaal advieskantoor te Rotterdam is het tijd geworden om op eigen benen te staan en mijn ambities verder vorm te geven. Loyaliteit betekende bij hetzelfde blijven waarbij verandering een moeilijk traject is. Verandering betekende in mijn geval, afscheid en een mooi, nieuw begin!

 

Where there is a woman there is magic (Ntozake Shange)!

 

Cappon Tax is inmiddels een feit en opgericht door Christien Kraaijeveld. Ik heb het vak van belastingadviseur in vele facetten (mogen) leren kennen, zakelijk en ambitieus maar ook zeker sociaal betrokken en uiterst pragmatisch.

 

Cappon Tax is gevestigd in Alblasserdam/Rotterdam en is gespecialiseerd in onder andere het verzorgen van aangiften inkomstenbelasting voor werknemers en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf en ZZP’er werkzaam en/of ondernemend in de bagger- offshore- en cruise-industrie. Daarnaast biedt Cappon Tax specifieke expats services aan waarbij de buitenlandse werknemer geheel ontzorgd wordt bij het voldoen aan zijn wettelijke fiscale verplichtingen in zijn nieuwe woon- en/of werkland. Ook voor het verzorgen van salarisadministraties en detacheringsvraagstukken kunt u bij ons terecht.

ONZE ADVISEURS KOMEN OOK BIJ U THUIS OF OP KANTOOR

Uiteraard komen onze adviseurs ook bij u thuis of op kantoor; soms is het fijn om bij u af te spreken. Bijvoorbeeld omdat u (tijdelijk) slecht ter been bent of geen mogelijkheid tot reizen heeft. Geen probleem, wij komen graag bij u.

ZEER ERVAREN

Cappon Tax bestaat uit zeer ervaren fiscaal adviseurs en werkt daarnaast samen met diverse advocaten, notarissen en verzekerings- en hypotheekadviseurs. Hierdoor hebben wij de mogelijkheid om onze cliënten op heel veel gebieden te adviseren en te ontzorgen, waarbij u een vast aanspreekpunt heeft.

 

Wij bieden onze cliënten een persoonlijke-, informele en deskundige begeleiding. De kring van onze cliënten, van particulier tot aan internationaal opererende ondernemingen, bevindt zich wereldwijd en omvat een grote variëteit aan bedrijfstakken

SAMENWERKING

Cappon Tax gelooft in nauw samenwerken met specialistische partijen om klanten en relaties te ondersteunen bij specifieke vraagstukken.

 

De strategische samenwerkingen die wij zijn aangegaan hebben een goede vertrouwensrelatie als basis. Wij weten dat de serviceverlening, de specialistische kennis en de persoonlijke aandacht bij onze partners uitstekend is. Uiteraard wordt mogelijk vertrouwelijke informatie alleen in overleg met en na goedkeuring van onze opdrachtgevers gedeeld.

INTERNATIONAAL

Werkt uw bedrijf met internationale medewerkers of heeft u de intentie omdat in de toekomst te gaan doen? Tevreden werknemers en correcte afdrachten in binnen- en buitenland, dat wilt u toch ook?

 

Belastingadvies is altijd maatwerk. Vraagt u zich af hoe het zit met de IB-verplichting van uw buitenlandse werknemers? Of hoe u dubbele fiscale afdracht kunt voorkomen? We begeleiden u bij al uw financiële, fiscale, juridische en personele vraagstukken. Heeft u specifieke vraagstukken over uw medewerkers in het buitenland? Dan zetten we graag onze expatservice in

International Tax Consultants

Cappon Tax behartigt de belangen van particulieren en internationaal opererende bedrijven en hun werknemers op nationaal en internationaal niveau.

bottom of page